Puheterapiapalvelut ammattitaidolla Helsingissä  

Ota yhteyttä

Puheterapia OraCom Oy tarjoaa laadukkaat puheterapiapalvelut vahvalla ammattitaidolla Helsingissä.

 

Viihtyisä toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Malmilla. Asiakaskäyntejä toteutamme pääasiassa Helsingin alueella, mutta tarvittaessa voimme sopia käynneistä myös lähikuntiin.

 

Asiakkaaksemme voi hakeutua Kelan, kunnan tai erikoissairaanhoidon maksusitoumuksella. Palveluja voi ostaa myös omakustanteisesti tai vakuutusyhtiön rahoittamana.

Lasten ja nuorten puheterapia

Meillä on kokemusta erityisesti lasten ja nuorten kielen ja kommunikaation häiriöiden kuntoutuksesta. Kehitämme osaamistamme aktiivisesti kouluttautumalla uusien menetelmien hallintaan.

 

Erityisosaamista meillä on oraali- ja puhemotoriikan kuntoutuksesta (esim. epäselvä puhe ja syömisen pulmat), autismikuntoutuksesta sekä AAC-keinojen käytöstä (puhetta tukevat ja korvaavat kommunikointikeinot).

Aikuisneurologinen kuntoutus 

Puheterapia OraComista saa myös aikuisneurologian puheterapiaa kokeneen puheterapeutin toteuttamana.

Kysy lisätietoja

Puheterapia asiakkaan toiveiden mukaan

Puheterapiakäynti on kestoltaan yleensä 45 tai 60 minuuttia. Kuntoutus on vastaanotolla tai koti-, päiväkoti- ja koulukäynteinä toteutuvaa terapiaa. Terapian toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Kelan kustantamaan lasten puheterapiaan voi liittyä vanhemmille suunnattuja ohjauskäyntejä, jotka voivat sopimuksen mukaan toteutua vastaanotolla tai kotikäynteinä.

 

Omakustanteisen terapian hinta määräytyy terapia-ajan ja mahdollisiin matkoihin kuluvan ajan mukaan.

 

Voimme toteuttaa puheterapiaa tarvittaessa myös etäkuntoutuksena.

Kelan kustantama kuntoutus

Puheterapia OraCom Oy on Kelan palveluntuottaja: toteutamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Meiltä saa lasten ja aikuisten yksilöllistä puheterapiaa Helsingin alueella. Lue lisää vammaistuesta ja kuntoutuksesta Kelan sivuilta.

 

Mikäli tulet Kelan kustantamaan kuntoutukseen vastaanotollemme, voit saada Kelan korvauksia myös matkakuluista. Katso ohjeet täältä.

 

Kelaan voit olla yhteydessä sekä puhelimitse että sähköisesti – yhteystiedot löydät täältä.  

Ohjaus, konsultaatio ja koulutus

Puheterapia OraComista voi tilata ohjaus-, konsultaatio- ja koulutuspalveluja asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä.

 

Yhteydenotot:

Maarit Njie

040 554 4181

maarit.njie@oracom.fi

Ajanvaraus ja tiedustelut

Puheterapian jonotilanne vaihtelee. Ajantasaisen tiedon vapautuvista paikoista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.terapia@oracom.fi.

 

Voit olla yhteydessä myös suoraan terapeutteihin.